begagnat

Johejjo!

Har ju massa jag sku borda skriva och berätta om, men nu till en sak jag har funderat en del på; är det bara jag som inte kan köpa begagnade saker?

Jag får riktiga äckel/kvävningskänslor av begagnade saker.. det gäller allt; kläder, leksaker, möbler..

Förra året försökte jag komma över min fobi å köpte ett linne till mig själv samt två bodysar till Oliver. Tror ni att det blev använt trots att jag tvättade det? Svar NEJ!

Jag har själv sålt en del saker men aldrig att jag sku köpa nåt på exempelvis Ålands köp och sälj!

Nu kom jag på att jag sa emot mig själv! jag köpte faktiskt två böcker för ett tag sen.. men dom blev riktigt ordentligt avtorkade å jag fick svälja ner spyan innan jag kunde läsa dom!

Å just som porslin.. huuuh, tänk allt spott å äckelpäckel som har hamnat i dom muggarna! Spyr nästan av bara tanken!

Å just som skor, särskilt till barn, ska man verkligen inte köpa begagnat eftersom man måste forma skon själv då fotfel som den förra ägaren har haft kan "gå i arv" till nästa barn..
Visst, det är ganska dyrt med nya skor men hellre det än att Oliver sku få nåt fel på fötterna för att jag har köpt redan använda skor!

Nej huj, det där är inget för mig! Nytt ska det vara..

Inget emot dom/er som köper begagnat, jag har ju tjänat en del på det! :P

Så nu har jag fått det sagt!

Pusshejses

fredag

Jogodmorgonjo!

Då va det fredag.. har just käkat frukost.. Oliver fick en smörgås å en tallrik gröt.. gav honom surmjölk att dricka för å se va han tyckte om det, å jäklar vad jag skratta! han drack två klunkar, sen titta han på flaskan å fick till världens rysning!

Haft ännu en bra natt. Han har sovit hela nätter i över en vecka nu.. eller han vaknar till en gång å då lyfter jag över honom i vår säng så somnar han om direkt.. skööönt!
Dock har jag varit tröttare än tröttast den här veckan, men det beror väl på att jag inte är van vid så mycket sömn!

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka upp å hämta Madde å mitt ena gudbarn Alfons. Sen åker vi ut till Bolstaholm i Geta där vi ska möta upp Jonna, Felicia och mitt andra gudbarn Cecilia!

Pusshejses

åhåå

Jomenhejjo!

Jag hade ju en blogg... blivit lite lätt bortglömd! Eller jag har nog tänkt blogga flera gånger men inte orkat starta upp datorn eftersom man ändå inte får ha den ifred! (nån som börjar på O å slutar på liver tycker det är fruktansvärt kul med alla knappar)
Men ÄNTLIGEN har det ju kommit en app till mobilen, så nu kanske jag blir lite flitigare igen!

ska se om jag lyckas få det här inlägget publicerat.. får jag det så skriver jag ett ordentligt inlägg imorrn om allt som har hänt sen i maj då jag skrev senast! :) ligger nämligen i sängen nu å trängs med mina två män.. den mindre av dom tar upp lika mycket plats som fyra fullvuxna karlar + att han har sina fötter upp i ansiktet på mig.. så dags å flytta över honom till hans egen säng så jag också kan få sova!

Pusshejses

RSS 2.0