Ledig igen..

Johäjjo!!
Sitter här med pirr i magen å dricker massa juice å kaffe för att få en "välfylld urinblåsa" som det så fin heter.. börjar bli lite mätt nu.. hehe..
Usch, drömde att vi var på UL men att gubben inte såg nånting förutom nåt landskap (?).. weird!! hoppas det inte är verklighet för då börjar jag gråta!!
Blöö.. mera juice å lite vatten kanske nu sen får den fan va välfylld!!
Pusshej

Påsken

Hejhej!!

Då var semestern och påsken över.. =(
Varit en skön ledig vecka..

Måndag:
Var till Trobergshemmet och hälsade på Dannes mamma (som jobbar där) sen har jag inte en aning om va sjutton vi gjorde på kvällen..
Tisdag: Var till Uppsala över dagen.. sku ha en bokhylla från IKEA, men den var ju för stor för att få plats i bilen, så får hämta den nån annan gång.. leta kläder åt mig eftersom jag inte får på mig särskilt många va mina plagg längre.. hittade lite grann, men inte så mycket.. kände mig mest äcklig där inne i provrummen.. =(
Onsdag: Barnvakt åt Theo 8-16 ungefär.. gick bra som alltid.. Danne kom där vid tolv eftersom jag kom att jag skulle till banken och skriva på papper.. hade helt glömt bort det.. Var en sväng till Lilla Holmen och titta på djuren med Theo..
På kvällen var jag å köpte ääääntligt "tillbaka" Dannes gamla Volvo.. har alltid älskat den bilen å sa första gången jag såg den att DEN DÄR SKA JAG HA!!! å nu e den MIN!! =D
Torsdag: Fikade med kusin å hennes karl.. rajta runt me gulle.. tvättade bilen.. började känna mig konstig..
Fredag: Vattenfall ur röven + ur munnen under natten.. fick inte ens behålla vatten.. riktigt asigt var det.. så låg i sängen hela fredagen + att jag fick feber till på det så kände mig riktigt ynklig.. men slutade spy på morgonen å magen skärpte till sig rätt fort så vette fan va d va.. men känner mig inte helt hundra ännu..
Lördag: mådde lite skit på dagen, men tog lite piller å vilade hela dagen så orkade pallra mig till Jomala och grilla med Jenna, Döparn, Emma, Rikard, Theo, Emma & Micke.. hade jätteskoj trots att min rygg var helt slut.. åkte hem där vid 23..
Söndag: mådde piss när jag vakna igen.. så måsta vila å knapra lite piller innan vi begav oss mot Ångbåtsbryggan å spela lite golf, jag förlora som vanligt, å dom andra åt säkert god mat medan jag försökte få i mig en macka.. blää.. inte alls gott me mat ännu.. stackars bebis som inte får nån mat.. men men.. jag har säkert nåt i reserv som den kan ta.. =)

Imorrn e det dags för jobb igen.. =( lockar inte överhuvudtaget..
Å på tisdag ska vi äntligen få se va vi har lyckats åstadkomma.. =P ruuuligt.. (som Jenna sku ha sagt) =D

Puss å kram

Lördag

Hääj..
Usch, blir bara deprimerad av lördagar nuförtiden.. förut va det min absoluta favoritdag då jag vägrade att bara ligga hemma, det va ju lördag för tusan...
Men nu... nu händer det ingenting.. bara soffhäng.. alla andra har väl tagit en öl eller två idag å jag har druckit ett glas cola.. satan va skoj.. eller så int..
Är riktigt bitter över att inte kunna ta en kall öl i sommarvärmen.. sitta hemma å ruttna på påskafton.. sitta hemma å ruttna på midsommarafton å högst antagligen på nyårsafton också.. satan va skoj.. eller så int..
Tro nu int att jag e värsta alkisen.. men har inte druckit en droppe sen januari å nu börjar jag bli riktigt riktigt sugen.. +att dom flesta inte kan umgås utan alkohol.. det finns ju inget annat att göra än att supa på den här holmen!!
Börjar bli riktigt bitter över att inte ha något att göra å att vara så jävla trött hela tiden.. det får räcka snart!! har haft en riktigt dålig vecka den här veckan.. har varit trött både psykiskt å fysiskt.. å mer negativ än vanligt.. fy fan..
Borde va glad över att jag bara har en dag kvar att jobba innan jag har en veckas semester, men näääe.. för om en vecka är det påsk.. min första nyktra påsk på jag vet inte när.. va ska jag göra?? sitta å måka påskägg å dricka påskmust (utan vodka i) å se på tv som vanligt antar jag.. fy fan..
Bajs på er

15/4-2011

Johäjjo!!
Nu är det vååååår!! I like a lot!! =) hoppas fan inte det kommer nåt bakslag nu bara för då blir jag lite ledsen i ögat ska jag tala om!!
Har varit ledig två dagar.. skööönt.. sov bara i onsdags.. igår va jag på urval till vårdinstitutet.. kändes nog ganska bra faktiskt, allt utom matten.. herregud va man glömmer bort på några år.. har ingen aning om hur man räknar med bråk å decimaler å va det nu va.. i och för sig e det 5 år sen sist jag läste matte, men ändå!!
Sen åkte jag runt lite me Biggie.. hämta ut paket på posten som min kära pappa hade skickat.. en TJOCK bok om vad som väntas.. =)
en sväng till kiropraktorn blev det också, mycket välbehövligt!! å apoteket va vi till också och storhandla.. =) så nu får jag magmassage varje dag me nån äcklig salva så ska det nog bli jättebra det här ska ni se.. =)
Nu är det strax dags för jobb 10-19.. pisstid.. men så jobbar jag bara lördag å söndag till sen e det en veckas semester på schemat.. =D mumma.. å Danne e ledig han me.. så vi ska en sväng till Uppsala men annars bara ta det lugnt..
Förresten.. jag försökte hämnas på mina högljudda grannar häromdagen när jag hittade min gamla playlist.. satt å skråla me allt va jag kunna å musiken på högsta volym.. men nääe.. istället börja dom sjunga på andra sidan väggen.. höll fortfarande på igår!! SUCK!!
Pusskramhej

RSS 2.0