Askuddsvägen is the shit!!!

NOT!!
Usch, jag som trivdes så förbannat bra här när vi flyttade hit. Visst jag älskar fortfarande själva lägenheten, lite liten men duger bra åt oss två. Läget är också bra. Men själva HUSET!!!!! fy faaaan!!
Jag blir knäpp på den här lyhördheten!! Som sagt väckte grannarna mig i torsdags morse med ett evigt hamrande i väggen. Sen när jag skulle gå å lägga mig en stund när Danne lagade mat höll dom på med något igen men då var jag så trött å hade i nerverna så jag måsta skrika och gapa lite, då blev det tyst där inne.
Nu imorse hadde jag klockan att ringa halv 10, men då var jag redan uppflugen ur sängen eftersom mina kära grannar ägnar denna underbara lördagmorgon åt att slipa eller såga eller va fan dom nu håller på med som låter som att dom sku stå bredvid en i vårt sovrum med slipmaskinen/sågen. Så det var en rätt irriterad Mathilda som dunkade hårt i väggen så jag trodde handen sku gå sönder, å då jävlar när jag redan var vaken och irriterad passade det bra att sluta hålla på!! Måååh idioter.. vet inte ens vilka det är men en vacker dag ska jag smita in i andra trappuppgången för och se vilka dessa hemska människor är!!
Så nu måst vi bort härifrån fortast möjligt, vilket tar emot rätt mycket men jag klarar inte av detta eviga ljud. Inte bara från dom hamrande grannarna, finns en hel del högljudda grannar till, men inte lika ofta!!!
Nu ska jag göra mig i ordning för att åka på jobb 12-18...
Heippahei

24/3-2011

Hej!!
Snacka om att vara dålig på att uppdatera, men men..
Allt löper på som vanligt.. händer int så mycket som vanligt på den här holmen..
Haft kooosinen hemma över helgen så har spenderat mycket tid i Godby..
Jag har fått nåt fel, förra veckan halvt vaknade jag (Danne vaknade) av att jag satt upp i sängen och skrek rätt ut. Bara därför att Danne sku hålla om mig, men jag fick för mig att det var en grön slajmig bläckfiskarm som kom slingrandes runt mig.
Inatt vaknade jag igen av att jag låg och skrek rätt ut därför att Danne tog bort, eller om han la dit, sin arm runt mig. Fick för mig att det också var något äckligt djur. Jag har blivit knäpp!!
Ledig igår och idag. Vaknade så trevligt av att grannarna hamrade i väggen klockan 8 på morgonen och slutade inte förrän halv 10. Jävlar vad glad man blir då!!
Höll just på att somna i soffan när jag kollade på Beverly Hills 90210, men det sket ju sig. Ålclean tyckte att dom sku måsta komma och städa trappuppgången just då och dunka dammsugaren mot min dörr. Usch vad jag börjar bli trött på att på i lägenhet nu!!!!!!!!
Ikväll blir det bowling med Danne, Jenna och eventuellt Döparn.. =)
Hejdåhej

RSS 2.0