konstigt

Hej!!

Det här har varit en konstig dag. Vet inte riktigt varför konstig, men har känts konstigt, men på ett bra vis.. annorlunda.. =)

Har jobbat hela helgen.. spelade kort igår kväll, gin rummy, me Danne & Råni.

Ledig imorrn, blir att göra stan å dricka lite kaffe me Dawson..

Endast 4 arbetsdagar kvar tills jag har semester!! D gillar vi!!!! =)

hejdå

halsbränna

Johejjo!!

Ledig idag också. Vaknade 10.52 å trodde att klockan var två eller nåt, men icke. Men jag var utvilad i alla fall.. =)

Steg upp å käka frukost å sladda iväg till Emma & Theo. Har inte skrattat så mycket som jag gjorde när Theo satt å verkligen klämde ur sig skit. (Usch va hemskt d där lät). Tårarna bara rann. Han såg riktigt, riktigt rolig ut ska jag tala om!! =)

Idag lagade jag för första gången hackade biffar, har aldrig ens ätit såna. Å fy fan va äckligt d va!! BLÄ!!!! Så d gör jag aldrig om igen!!

Igår kväll va jag hungrig när Danne hade gått å lagt sig, jag va sjuuuukt sugen på müsli & youghurt å han sa igår när vi va å handla att vi hade en youghurt kvar hemma. Men inte fan hitta jag nån youghurt i kylskåpet, tittade till å me bakom den enorma äppeljuicetetran men jag hittade fan ingen youghurt. Så jag stampa i golvet å svor lite för mig själv å ställde tillbaka tallriken i skåpet å la tillbaka skeden i lådan å fick nöja mig me en macka. Alldeles nyss när jag svor lite till över att vi inte hade nån youghurt (jag tänkte ta en skvätt för å lindra min jättetrevliga halsbränna) å skällde lite på Danne för att han hade lurat mig att vi hade nån hemma så sa han: "men vi har ju visst youghurt!!" å så öppna han kylskåpsdörren å mycket riktigt, där stod en hel liter jordgubbsyoughurt rakt framför näsan på mig. Hur fan hade jag missat den??? Jag tror bestämt att herrn i huset har varit å köpt en youghurt innan han kom hem för att han inte ville ha fel.... morr...

Nu åka å köpa en glass å få bort halsbrännan. E fruktansvärt sugen på en eskimåpinne!!!

Heippahej

ledig

Hejhej!!
För det första förstår jag inte varför det inte blir mellanrum mellan d olika grejjerna jag skriver trots att jag hoppar ner flera steg... satan...
Idag har jag varit ledig, e ledig imorrn också. Vaknade vid halv 11 av att brevbärarhelvetet smällde i postlådan.. Helvete ska d va så svårt att slänga ner posten utan att väcka hela jävla hyreshuset?? Å måste dom SPRINGA i trapporna?? D e så jävla lyhört här så man hör direkt när nån går i trapporna men till på d måst alltså brevbärarhelvetena springa.. fittan jag blir förbannad!! Ska skicka in ett mycket, mycket argt brev till Postens ägare å be honom/henne avskeda alla brevbärare som springer i trapphus och som inte lämnar posten tyst å snällt så att vi trötta människor kan få sova ordentligt!!!!!
När jag väl kommit upp å blivit på lite bättre humör så åkte jag me Emma & Theo till Bettans bod. Jag som alltid har sagt att jag ALDRIG sku kunna köpa nånting begagnat å definitivt inte kläder köpte ett linne/tunika för 10 €. Känner jag mig själv kommer jag aldrig att använda d, men jag gick emot mig själv å köpte något begagnat i alla fall!! =)
Nu har vi just ätit grillad kyckling som jag strimla, pasta å blanda alltihopa me lite uppvärmd crème bonjour cuisine vitlök & franska örter.. satan va gott d va!! =)
Va ska man hitta på nu då?? Danne står i duschen å jag sitter här å ser på Sex and the City å dricker kaffe.. Antagligen blir d en tråkig hemmakväll igen.. usch, börjar bli trött på att inte ha nåt att göra på kvällarna längre..
Nå hejsvejs så länge...

trötthet

Häj!
Tröttheten finns här, ordentligt.. konstigt att man kan vara så trött som jag konstant är.
Visserligen va jag pigg igår fram tills att vi kom till bowlinghallen, där sa det bara PANG så va jag dödstrött igen, skyller på det när det gick så fruktansvärt dåligt för mig. Lyckades i alla fall hålla mig på bra humör hela bowlingtimman vilket hör till ovanligheterna!!
Nu väntar jobb 11-20, vilket gör mig trött bara att tänka på det. Usch vad länge. Egentligen inte mycket längre än en "vanlig" arbetsdag, men känns så förbannat mycket längre när man spenderar hela dagen å hela kvällen på jobbet. All fritid försvinner ju. Men är i alla fall ledig både onsdag å torsdag.. Då ska jag sova!!!!!
Nu leta upp maten som jag har gömt i kylskåpet. Mina hamburgebiffar me cheddarost från igår å en låda med sallad å gurka.. Jävlar, jag är ju nästan nyttig!!
Hade till å med gurka på frukostmackorna.. Duktigt Mathilda!! =)
Ha en bra dag!!

test

johejjo..
nu startar jag upp min tredje blogg eftersom jag inte kommer åt mina andra bloggar eftersom jag är glömsk å inte har kvar lösenorden å skickas inte heller t min mail.. så vi får se va detta blir.. =)
sen är jag nog sämst på att göra bloggar snygga, så får se om kanske lilla Jenna kan hjälpa mig en vacker dag.. =P
hejhej

RSS 2.0