Rockoff

Häääj!!

Då va man hemma på Åland igen..
Lycka när Danne kom ner till Borås förra lördagen.. överraskade mig duktigt med en förlovningsring i födelsedagspresent.. =) Jag blev nog lite väl chockad och sa bara: jaha, hahahahaha, va ska pappa säga??!!
Tyvärr e jag ju så jäkla svullen för tillfället att jag inte vågar ha på mig ringen ifall att man måst klippa bort den sen.. får nog på mig den, men sitter väääääldigt tight!!
Han hade tagit min konfirmationsring som jag brukar ha på mig och måttat efter den + 0,5 mm extra i och med att våra ringar e så breda.. men inte ens min konfa-ring går på just nu.. så ingen idé att fara å göra den här ringen större nu, förhoppningsvis går ju svullnaden ner snart.. =)

Har varit på Rockoff varje kväll den här veckan.. höjdpunkten va såklart i torsdags när The Ark spelade!!! alltid lika bra, om inte bättre den här sista gången.. va vääääldigt nära till tårar när dom spelade sista låten!! I like!!

Ikväll är då sista Rockoff-kvällen.. på ett sätt skönt, å på ett sätt bittert då sommaren så gott som e över nu.. =/
Ska bli skönt att ha en vecka nästa vecka, som e min sista semestervecka, utan några måsten.. bara vara.. =)

Bebis lever och mår bra i alla fall.. sparkar som aldrig förr, eller va han nu håller på me där inne.. Sjukt att tänka på att det bara är 8 veckor kvar till beräknad födsel!!!! det har gått duktigt fort.. men tycker att det har börjat sakta ner nu.. men går väl undan igen när jag börjar jobba.. =)

Nu fixa mig i ordning å sen fara efter Biggie & Toivo..

Pusshejses


v.31+2

sömnbrist

Hejhej!!

Jaha, då va man ett år äldre sen sist jag skrev..
Fyllde år i måndags.. hade Tiinas son Micke med fru Linda och son William över på middag och tårta.. senare på kvällen kom mina kära grannar över och käkade lite tårta..
Hade en helt okej födelsedag.. men har kommit underfund me att det var tusen gånger roligare att fylla år när man var liten.. nu är födelsedagen som vilken annan dag som helst.. tråkigt!!

Har fått massor me barnkläder.. både mina egna gamla och från William.. så håller på och tvättar för fullt.. självklart kommer inte allt att användas, speciellt inte mina gamla för dom va något urtvättade och FULA!!! men jag har ju så svårt att kasta saker, så dom hamnar väl nere i förrådet som all annan skit jag har tagit me mig från Borås som jag inte har kunnat slänga..

Igår va vi till Ullared.. jag åker aldrig mer dit under sommaren och särskilt inte när jag är gravid i sjunde månaden!! fy fan.. men fort gick det eftersom vi visste vad vi skulle ha..
Jag kom hem med 17 olika klädesplagg till Skurt, skötbord, MAAAASSOR med tvättlappar, vagnleksak, lite kläder till mig själv, tvål å va det nu var.. helt okej å förbannat billigt!!
Idag "råååkade" jag hitta lite mumin-kläder som jag måsta köpa också.. så nu har Skurre kläder så det räcker och blir över!!

Jag har varit väldigt känslig här nere.. gråtit flera gånger.. senast i morse.. grannen klippte gräset utanför mitt fönster så jag blev skogstokig.. han ska alltid göra nåt tiiiiidigt på morgonen.. så klev upp ur sängen med ett vråååål å sen kom tårarna.. å ännu mer när jag märkte att pappa och Tiina redan hade åkt å handlat.. jag ville ju följa me!!! Så dom kom hem och hämtade mig så jag fick följa med sen.. suck..

I övermorgon kommer min älskade Danne.. har gått förvånansvärt bra att vara utan honom.. hade ju jätteångest över att åka ifrån honom... men har ju haft fullt upp hela tiden (sammandragningar till förbannelse också) så jag har inte hunnit sakna honom så mycket.. =P

Nu ska jag slänga mig i fåtöljen å kika på kanal 5.. =)

Pusshejses


störd

Johäjjo!!

Då va man hemma i Borås då.. lång och obekväm bilresa, men oj så skönt när man väl kom fram.. somnade direkt.. men vaknade dock varje gång jag svängde mig i sängen i och med att jag har liiiiite mindre säng här än hemma på Åland.. men men..

Igår gjorde jag inte så mycket.. va upp till grannarna och snackade lite skit..
Var ut och handlade med pappa & Tiina på kvällen.. 4 paket me blöjor.. storpack.. tvättlappar.. nappar å allt fan va det nu var.. så nu har jag blöjor ett tag framöver då vi har en jävla massa hemma redan.. men det är väl behövligt..

Gick och la mig vid 23.. trött så satan och huvudvärk.. när jag somnade?? jaa du, vid 5 halv 6 kanske.. jättekul!!! så idag är det en trött och duktigt irriterad Mathilda!!

Många tankar som snurrade i huvudet som vanligt.. irriterad.. störd.. å ännu mer irriterad.. suck..

Fulla människor som sprang till bussen å levde rövare.. katter som hade fight utanför.. obekvämt.. mess som var mest irriterande.. ännu mera fulla människor.. en fågel som jag ta mig fan trodde satt bredvid mig i sängen och skrek in i mitt öra.. ännu mera fulla människor.. rullgardinen blåste fram och tillbaka.. fågeln kom tillbaka.. så till slut fick jag nog och stängde fönstret där vid 5-tiden.. å då blev det varmt istället..
Fy satan!!

Men nu har jag i alla fall bakat en rabarberpaj och väntar bara på Fredrika, Adéle och Morten som ska komma hit och fika..
Sku ha grillat i eftermiddag, men som vanligt regnar det här i Borås, så det får bli kinamat istället.. tackar jag inte nej till!!

Imorrn blir det också tidig uppstigning.. måste upp och laga tårta.. eller först iväg å köpa jordgubbar, men sen ska jag försöka lyckas med en tårta.. Sen kommer det lite folk vid 2-tiden..

Nääe, slänga mig en stund på sängen innan folket kommer..

Pusshejses


Borås

Häjjo!!

Snacka om att jag har sovit som en kratta inatt!! Eller sovit å sovit förresten, när Danne for på jobb somna jag, dvs halv 5.. suck..
Hade obekvämt, tryck å ångest över att fara från Danne.. så vid 3 var jag så jävla trött att jag börja storlipa så Danne vaknade.. stackarn.. men ja.. blev bättre sen och småslumrade i hans famn tills han sku på jobb..
Så nu är jag duuuuktigt trött.. fy fan.. hoppas tusan att det inte gungar på båten för då vet jag en gravid kvinna som kommer ligga inne på wc och hulka ganska bra!!

Ringde nyss och bokade tid till sista ultraljudet.. tyckte att det var just som jag bokade det första.. =) men den 2 september ska vi dit och titta på vår lilla bebis.. =)

Igår var jag som sagt ut till stugan med pappa och dom andra.. jävla dålig väg det är där ute, trodde allvarligt att bilen sku gå i bitar!! morr..
(jag tog lite bilder där ute, men orkar inte köra in dom i datorn nu, kommer när jag kommer hem från Borås..)
Sen var jag så jäkla trött och hungrig och irriterad så jag for hem och sov nån timma innan Danne kom hem.. då for vi till Cikada och satt där en stund med dom andra innan vi for till Ångbåtsbryggan och åt födelsedagsmiddag.
Jag och pappa åt lasagne.. alltså det var nog allvarligt talat den goooodaste lasagne jag nånsin har ätit!! jessus!! kan varmt rekommendera den!! =)

Nu ska jag fixa mig i ordning och packa klart å sen bär det oov.. =/

Pusshejses

Rådgivningen

Häjhääj!!

Jaha, då har mamma lämnat holmen å pappa, Tiina, faster & farbror har intagit holmen..
Städade som en tok här igår innan dom kom..
Så var vi till La Strada och åt och sen ner till sjökvarteren.. skittråkigt i sjökvarteren å jag hade sammandragningar så vi åkte hem tidigt.. somnade vid 22 redan.. skönt det!! å sköööönt när det var KALLT i sovrummet!! =)

Kommer just från rådgivningen.. var till Heidi idag för första gången på två månader..
allt såg bra ut.. mitt hb-värde var äntligen uppe i 120!! Å bebis hade vänt sig med huvudet neråt såvitt hon kunde känna och hjärtat slog med 150 slag/minut.. så det blev ett snabbt besök, var väl inne i en kvart.. fick födelseplanen med mig hem som jag ska fylla i nån dag och ringa och boka sista ultraljudet..
Shit pommes frites det närmar sig nu!! helt sjukt!!

Nu ska jag åka och hämta pappa & ligan och köra ut på landet så dom får se stugan och lite annat smått och gott..
Sen ska jag hem så jag är hemma tills Danne kommer så jag kan ge honom hans födelsedagspresent (hoppas han blir glad) och ikväll blir det väl ut och äta igen..

Imorrn far jag till Borås, fy faaaan att vara utan Danne så länge.. =/ han kommer ju ner först nästa lördag.. usch..


Pappa hade med sig min gamla vagga och babysitter.. =)


OCH 2 kilo choklad!!!! så nu har jag å göra.. =)

Pusshejses

bilder

Hääj!!

Eftersom jag e så jävla bra på att lägga upp bilder på bloggen så kommer det lite bilder från lite nu och då idag..


Imorgon kommer dessa två pepparkakor hit.. =) Min faster Lena och hennes man Sture..


och min kära far.. fruktansvärt vad pigga vi ser ut nere i Egypten.. =P


Om 6 dagar är det exakt 8 år sen den här bilden togs på mig och min älskade farmor.. (min 14-års dag)


Min älskade Danne <3


Bara för att den här bilden är så fruuuuktansvärt ful, men oj vad jag tycker om den där saken till höger.. =)


Och det här känns som igår!!


Avslutar med bild på mannen i mitt liv.. =)

Nu ska jag åka och klippa mig, sen middag i Godby och till slut hem och dammsuga så det är fint när pappa & faster (=pedanterna) kommer imorrn.. =)

Pusshejses

tråååkigt

Häj!!

Sitter å väntar på att mamma ska behaga dyka upp nån gång.. jag hade ju klockan på ringning för att jag inte sku sova hela dagen som jag annars sku ha gjort.. varit klar att åka i en timma nu, men näääe, då duger det inte att nån annan är klar inte.. suck.. nåja, hon kommer väl snart..
Ska in till stan och köpa present åt Danne som tar ännu ett kliv närmare 30-strecket på torsdag.. =)

Vad har hänt annars då??
Var som sagt över och mötte mamma med Rosella i onsdags.. sov i en hytt på vägen dit.. sicksackade mig fram mellan grymt fulla svenska pensionärer på vägen av båten.. fruktansvärt vad fulla dom var, ramlade å hade sig.. gamla människor!!
Middag i Godby i torsdags efter att jag gick på semester.. =)
Middag i Godby i fredags.. in till stan och spela minigolf med mamma & Danne.. satt på Arken Garden en stund och åkte runt lite..
I lördags var mamma, Danne & jag till Indigo och åt.. faktiskt helt okej mat.. mätta vart vi i alla fall!! Sen ut och cruisa lite..
Igår var vi bara hemma hela dagen, med undantag för när vi for och käka Koti Pizza.. Såg på Svinalängorna, inte alls så bra som jag hade trott.. boken var mycket, mycket bättre!!

Så ja.. idag kommer mamma, Lissu & Gustaf hit och äter lax.. hoppas den blir god..
Imorrn ska jag och klippa mig och sen blir det grillmiddag i Godby..
På onsdag åker mamma hem och pappa, Tiina, faster & farbror kommer.. =D
Å på fredag åker jag till Borås och får inte träffa min älskade Daniel på en vecka.. =/

På torsdag ska jag också till rådgivningen.. =) är i v.29 nu.. eller som det så fint heter: 29+1.. (så v.30 då, men så krångligt att räkna så)

Undra när jag ska lära mig att lägga upp bilder här.. ska göra ett försök nu, men kommer helt säkert misslyckas!!

Pusshejses
NEJMEN SATAN I GATAN JAG KUNDE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag som inte sku lägga upp nå magbilder, men här fick ni en i alla fall tagen igår.. =P

böknisse

Hejjo!!

Ledig idag, jätteskönt!! har ju jobbat tre dagar så nu va jag slut.. =P

Lille Skurt bökar runt som tusan.. han börja ju som sagt direkt igår morse, höll på hela tiden när jag va på jobb och när jag kom hem.. inte mycket uppehåll där inte.. inatt/morse vakna jag till när jag låg på sida av att det blev sjukt obekvämt för att det var nån som bökade runt.. å han håller på ännu..
Som sagt, bättre det att han bökar å sparkar än ligger still.. men liiiiite uppehåll tack.. Som Danne sa så håller han väl på nu för att sedan bli en lugn å fin sovande bebis.. =) (tror dock inte så mycket på den teorin)

Meningen idag var att jag skulle städa och fixa eftersom mamma kommer imorrn.. hade också tänkt städa lite imorrn kväll, men så kom jag på att jag ska åka över med Rosella och möta henne imorrn kväll eftersom hon reser själv och jag vet hur jävla tråkigt det är att åka båt själv..
Antingen får jag Danne me mig, annars passar jag på att sova två timmar på väg över till Sverige..

Tänkte också laga egna klyftpotatisar för första gången idag.. hade tänkt ha ostfylld kyckling till, men Danne får ta och laga sina enormt goda panerade kycklingfiléer till istället.. muuums!! =)

På tal om Danne så slutar ju han om 40 minuter och jag har inte gjort ett piss här hemma ännu, så jag måst väl sätta lite fart nu.. men oj va det skulle vara skönt att sova nån timma nu.. =P

Pusshejses

snart semester

Häjhäjhäj!!

Då var man tillbaka på jobb igen då.. var första dagen i lördags.. såg jättemycket fram emot det och tyckte det skulle bli jättekul, men när jag hade varit där några timmar insåg jag att det var nog fans så mycket skönare att vara hemma.. =P
Men men.. jobbade igår också och fy fan vilka jävla puckon det finns, I can tell you att den specifika människan ska få höra ett å annat när jag träffar henne nästa gång!! Man går inte hem från jobbet utan att säga till när köerna bara växer!! Så det så!!
Ska jobba 16-20 ikväll.. har fått specialschema den här sista veckan innan semestern, är extrainsatt bara så vi blir många på jobb.. imorrn e jag ledig å onsdag & torsdag jobbar jag 9-15, sen har jag semester!!! =D

Så med andra ord var allt bra nu, livmodertappen var 4,4 cm när jag var till Korvela i onsdags så han såg inga problem i att jag sku jobba dom här sista dagarna.. =)
Å bebisen verkar må alldeles förträffligt där inne, jäklar vilken fotbollsmatch det är hela dagarna!! imorse vaknade jag av ett jäkla hallå där inne och han håller på ännu ORDENTLIGT!!
Har annars börjat vänja mig vid rörelserna att jag kan sova på nätterna och så nu, men min älskade Daniel har tydligen legat och känt kickboxningar i ryggen om nätterna.. =P

Fick hem moderskapsförpackningen förra veckan.. =) börjar kännas nära nu.. wiie... så nu är våra byrålådor fulla så måst köpa en garderob till när jag far till Borås nästa vecka.. =)

Nej nu fixa mig i ordning, hänga tvätt å sen fara å jobba..

Pusshejses

RSS 2.0