sluta röka...

Johejjo!!

Ja jävlar ja, nu har jag fått för mig att jag ska sluta röka.. hur nu d ska gå till..
När jag va sjuk för två veckor sen smakade tobaken SKIT å d e fortfarande inte riktigt lika gott som förut.. Jag hade några paket kvar av min limpa då å tänkte för mig själv att kanske man ska sluta när limpan e slut. Men köpte två paket för att ha i nödfall.
Jag kom på (några år för sent) att man kan ju faktiskt göra något roligare för dom pengar jag lägger på tobak. Säg att jag röker upp 2 limpor i månaden, som jag köper på båten, d blir ungefär 65€.. Så på ett år sku jag spara nästan 800 euro!!!! d e ju för fan en resa till Thailand!!! mitt dumma arsel.. satan va pengar jag har kastat ut på att egentligen bara förstöra min kropp..

Meeeeeen, d e inte lätt ska jag be å få tala om!! Igår rökte jag bara 7 cigaretter på hela dagen.. just nu är jag uppe i 6.. så har minskat betydligt bara på två dagar!! Men fy fan va jag e rastlös.. tuggar tuggummi alldeles frenetiskt, pillar på allt å kan inte sitta still.. men men, d släpper väl snart ska vi hoppas.. =)

Nu har jag endast två arbetsdagar kvar innan jag har vintersemester.. fy faaan va skönt d ska bli!! Vi åker ner till Borås på lördag å stannar där tills på onsdag då vi beger oss upp till Åland igen..
Det är lite tudelat me en så kort visit.. d blir för långt om man stannar en vecka, särskilt för Danne som inte känner mina kompisar å så.. + att varken mamma eller pappa e lediga när vi e där.. eller ja, pappa tar ledigt måndag & tisdag..
Men å andra sidan blir d jävligt stressigt att hinna träffa så många som möjligt, hinna shoppa å allt va man nu ska göra.. men ett besök till Ullared ska vi klämma in på måndag i alla fall.. Va jättelänge sen jag va dit så d ska bli kul att se hur mycket större d har blivit sen dess.. =)

Nu blir d nog faktiskt sängen för mig..
hejdå

RSS 2.0