Dop

Jomorjensjo!!

Ytterligare en vecka har gått, väldigt fort!! Förbanna vad dagarna går fort nuförtiden.. hemskt!!
Tänkte plocka ur Olivers garderob å ta bort kläder som är för små å såna han ändå inte använder, men fick sån ångest att han har blivit så stor, så kläderna fick ligga kvar!! =/

I lördags döptes Oliver Karl Thomas Blixt..
Jättefint dop och allt gick bra (även mellan min mamma & pappa)..
Oliver fick massa presenter och kusin/gudmor Johanna sjöng såååå fint så jag tror inte ett öga var torrt!! =')
Oliver skötte sig exemplariskt.. gnällde till två gånger under dopakten, sov i stort sett hela tiden i församlingshemmet..
När vi kom hem och skulle byta om var han vaken och skrattade å pratade och var hur nöjd som helst att slippa alla människor och bara vara med mamma och pappa, men fyy vad arg han blev när jag klädde på honom nya kläder.. stackarn.. högg till ordentligt i mitt mammahjärta..
Sen sov han några timmar igen inne på Park och fyy vad jag tyckte synd om honom som kastades från famn till famn..
Stackarn var så trött att han sov 7 timmar i sträck!!!!! å sov i stort sett hela söndagen.. jag var också riktigt trött så spenderade hela dagen och kvällen på soffan och tittade på tv.. skööönt!!

Idag har det varit storm här, fruktansvärt vad det blåser!! Har lugnat ner sig lite nu, så la ut Oliver på balkongen eftersom han inte vill sova inomhus..
Trodde faktiskt att tallarna här utanför skulle blåsa omkull och jag vart riktigt sjösjuk när jag tittade på träden när det blåste som värst!!

Haft Maria och Nea här idag på kaffe.. jag hade ett paket libero-blöjor storlek 2 som Oliver inte kan ha mera som hon köpte av mig..

Ikväll är det ju Idol-finalen, försökte ragga upp Jenna om hon ville komma och mysas med mig, men har inte fått nåt svar, så blir kanske att sitta själv, men det går väl bra det med.. =)

å om 2 veckor är vi hemma i Borås!!!!! =D

Pusshejses


Fullt normal mamma & gudmödrar


Blir mer och mer lik sin pappa (öronen =P)

RSS 2.0