sääääärlek.. =)

Johejjo!!

Sitter å måkar i mig frukost.. har just lyckats dela hemvete alldeles själv!!!! Annars brukar Danne måsta skära upp bitar åt mig så att jag bara kan ta, men nu hade han inte gjort det å jag klarade det ta mig tusan!! Första biten såg i och för sig lite lustig ut, men va fan.. =P

Har haft lite dåliga dagar dom senaste dagarna.. började fredagen med att gråta som jag vet inte vad så var jättevacker när jag kom på jobb.. var på Folkrace på lördagen och just då var det bra, men när vi kom hem igen och jag hade sovit nån timma så körde det igång igen, ORDENTLIGT!! Men det var mycket som behövde komma ut och efter det så var ALLT mycket, mycket bättre!!

Tack gode gud för min älskade Danne som finns här för mig varje dag.. som tröstar mig när jag gråter och skriker och han egentligen inte fattar nånting men som ändå försöker säga några tröstande ord och som lyssnar när jag förklarar vad som är fel.. Älskar honom riktigt tusans för det!!
Han är en riktig mästerkock som gärna lagar mat.. som diskar, städar, tvättar och allt som behövs göras absolut flera gånger än vad jag har gjort, vilket i och för sig ger mig dåligt samvete. Men han tar hand om mig och för det älskar jag honom!!
Att han är så insatt i den här graviditeten och absolut har mer koll än vad jag har eftersom jag har haft lite svårt att sätta mig in i det. Att han sitter och smeker, klappar och gör ljud mot magen är underbart.. Jag tycker inte alls om när folk håller på och tar på mig mage, men när Danne gör det går det bra.. alla andra är bara störande.. Men för det älskar jag honom..

Jag har med andra ord lyckats hitta en riktig karl.. som jag ju ville ha för 6 år sen, men han va för trög. =P men som sagt, när jag vill ha nåt så tar jag det.. även om det dröjer ett tag.. =)
Men nu har vi i stort sett levt varje dag ihop i ett år å jag blir förbanna bara mer å mer kär i denna underbara människa!!

Tyvärr måste jag åka ifrån honom en natt för alldeles strax tar jag Madde under armen och sticker till Åbo.. =) ska bli skitskoj men kommer sakna Danne.. =P
Förbanna va löjlig jag är.. måste va hormonerna!! Jag som hatar romantik å e pissdålig på att uttala mina känslor.. =P

Pusshejses

Torsdag

Morjens!!

Jag kommer nog aldrig bli nån bra bloggerska som bloggar flera inlägg varje dag, men det är för att jag skriver så tråkigt och inte har nåt att skriva om.. =P

Meeen.. den där köttfärssåsen jag skrev om i förra inlägget... MUMMMMS vad god den var!! och MUUUUUMMMS vad gott det är med köttfärs igen!! =D skönt att kunna äta ordentligt igen och kunna variera maten lite grann.. =)

Förra helgen var jag duktigt bitter!!!!!!!
Fick massa tankar angående bebisen.. är det faktiskt rätt val?? tänk vad jag sku kunna göra annars.. å allt vad det nu var.. tårarna rann och jag var allmänt otrevlig.. Förlåt.. men kunde inte hjälpa det.
Men nu är allt bra igen.. längtar efter bebisen som fan och tycker att Skurre kan ta och komma ut nu.. men får snällt vänta 4 månader till.. mååh..

Skurre är i alla fall duktig på att röra sig och sparkas och vad han nu sysslar med där inne.
Just förra helgen när jag var bitter så körde han igång ORDENTLIGT!! Jessus vad han höll på. Var tre kvällar/nätter i rad som jag inte fick somna för han låg och höll på. Danne har också lyckats känna rörelserna nu.. =)

Igår var jag ledig och utnyttjade då mitt presentkort på Mjuk & Len som jag fick av gulle i julklapp.. var på behandlingen "I väntans tider". Herregud säger jag bara vad skönt det var!!
Var lite skeptisk till skrubbning och fotmassage först, men jessus amalia!! Sku lätt kunna gå och bli skrubbad varje dag och fotmassagen var inte så farligt. Hon till och med filade mina tånaglar.. =P
Måste nog unna mig nån mer sån behandling nån gång, trots dom hutlösa priserna..

Ledig helg har jag också.. då ska jag på Folkrace för första gången i mitt liv, ska bli intressant.. måst se till att komma ihåg en stol åt mig bara annars kommer jag kunna vara där i typ 10 minuter innan jag halvt avlider.. =P

Såå.. nu förstår ni varför jag inte bloggar så ofta, för fy fan vad tråkigt inlägg.. jag var mycket roligare förr i tiden, vet inte vad som har hänt.. har väl blivit gammal kanske..

Hejdåhej

sparkelispark

Johäääj!!

Då var jag ledig IGEN!! Tre dagar.. =) väldigt skönt att bara få vara å förhoppningsvis slippa sammandragningar... brukar slippa dom när jag är ledig..
Men nåt jag inte vill slippa är alla rörelser jag har börjat känna.. kände det för första gången för 2 veckor sen tror jag.. trodde först det var gaser, men det var väldigt konstiga gaser tänkte jag.. satt här i soffan och kände nån konstig bubbla och sa till Danne att va fan var det där för nåt??
Nu har jag lärt mig känna igen dom där rörelserna och vad lugnande dom är. Jag vet ju att mini-Åbbe lever i alla fall.. =) Igår höll den på flera gånger under dagen å sen när jag kom hem och slappnade av höll den på jättemycket å inatt med när jag vaknade av att jag var helt igenstockad i näsan kunde jag inte somna om för att det rörde sig så mycket i magen.. =)

Häromkvällen var vi till stan och köpte glass och gick en bit.. på vägen tillbaka till bilen svängde vi in på Kappahl och köpte dom första kläderna.. =) Kändes lite tidigt, men va fan.. iih dom är så små!!

Btw, jag vaknade idag av att posten kom.. gick upp och tittade, å där låg brevet från skolan.. å som vanligt är jag förjävla värdelös att jag inte slipper in.. tyckte det kändes så bra på urvalet, men nääe.. jag är dömd till att bli en sur gammal kassatant på Mattssons för resten av livet.. satans roligt..

Imorgon ska jag upp tiiiiiidigt.. för vid 6-tiden ska jag vara ute i Tjudö.. ska va me mitt älskade gudbarn hela dagen.. hade planerat att fara till Lilla holmen och ha lite picknick, men verkar inte riktigt som att vädret tillåter det, så nu funderar jag på Mariebad istället.. får se vad vi hittar på.. mysigt ska det bli i alla fall.. =)

Nu ska jag slänga ihop en blåbärspaj å sen ska jag göra ett försök att laga köttfärssås.. =/ antagligen kommer jag börja må illa, men jag tänker ge det ett försök i alla fall.. börjar bli jobbigt att leva på korv å kyckling.. blir lite enformigt..

Pusshej

Sammandragningar hej!!

Hejsvejs!!

Idag är jag ledig igen.. skööönt!! MEN... halv 11 plinga det på dörren, som vanligt sket jag i att öppna men hörde hur det försiktigt smögs ner några papper genom brevinkastet.. gick upp för å titta vad det var.. JÄVLA JEHOVAS VITTNEN som kommer och väcker mig!!!! tycker dom borde ha lärt sig att inte plinga på här.. sist stängde jag bara dörren framför näsan på dom när dom hade presenterat sig och sista gången jag stötte på dom hemma i Borås var jag på väg till skolan när dom kom gåendes.. Fredrika var också hemma hos mig eftersom hon sku skjutsa mig till skolan..
Två gubbar kom fram och sa: Hej!! Har ni tid att prata med oss en stund??
Jag: Ööh, det beror på vad det gäller..
Dom: Vi kommer från Jehovas vittnen.....
Jag: Nej tack jag är muslim. Pappa och jag konverterade här för nåt år sen. Tack och hej.
Gubbarna blev tysta och försvann.. Freddie tittade på mig med konstig min å jag tittade nog lika konstigt tillbaka för att sedan säga: Vad fan sa jag?? Var fan fick jag det där ifrån??
Så nu funderar jag på om jag sku sätta upp en lapp på dörren, istället för Ingen reklam tack så skriver jag: Inga Jehovas vittnen tack. Undrar om det funkar?! Värt ett försök i alla fall.. =)

Igår hade jag sammandragningar från hell!! Har det varje gång jag har jobbat eller ansträngt mig lilla minsta, men igår var nog för jävligt.. Hoppas att det inte tänker fortsätta för jag SKA jobba hela tiden!!
Så idag tänker jag bara ta det lugnt.. hade tänkt gå ner till Nabben och sola, men jag är ju så feg så jag vågar/vill inte gå dit själv.. känns så jävla löjligt att komma vandrandes med min stol och sätta mig där med en bok..

Så bara att vänta på att solen tittar fram här på balkongen, vilket sker om typ 3 timmar!!!!!! Bajs..

Har börjat titta på vagn på allvar nu också, vet vilken jag ska ha så håller på å skickar runt pappa för å kolla priser å ha sig.. =) bilbarnstolen vet vi också vilken vi ska ha.. men NÄR ska man köpa dessa grejjer??
Jag har tyckt det har känts för tidigt att börja köpa.. men nu är jag ju i v.20.. men på ett sätt känns det ändå för tidigt.. =/ hmm..

Nej nu en kopp kaffe till, sen raka lite ben å fila lite fötter å försöka framkalla solen till balkongen.. =)

Hejdåhej


Lediga dagar...

Jo häj jo!!

Då va man ledig tre dagar igen.. första dagen igår..
Vaknade vid 13-tiden efter 14 timmars sömn.. va såklart dödstrött resten av dagen bara för det, men skönt ändå..
Var till Emma, Rikard & Theo på kvällen och busade av oss lite sen hem å börja förbereda dagens middag; köttgryta.
När jag va liten hatade jag köttgryta, men nu börjar jag tycka det är gott.. har lagat det själv en gång så får se hur det blir idag.. är inte så förtjust i kött för tillfället, men får väl äta ris å sås som vanligt.. =)
Sov jättedåligt inatt me en hemsk mardröm.. det var något med att Danne inte ville ha mig mera men bad mig komma till Nynäshamn för att hämta honom å det var nånting med M5:an.. så jag tog taxi från Stockholm till Nynäshamn.. Chauffören var Aftonbladets krönikör Fredrik Virtanen (?!) som först vägrade köra mig till Nynäshamn, men efter mycket gap å skrik från mig körde han ändå iväg..
Taxi-resan tog jättelång tid och jag hann messa jättemycket me Danne under tiden.. allt va bara vitt, vitt, vitt förutom Danne som va klädd i svart.. sen måsta vi svänga in här via Askuddsvägen för att jag sku hämta mitt Visa-kort eftersom jag va osäker på om jag hade tillräckligt med pengar på mitt andra bankkort för att kunna betala taxiresan.. hann också fundera på vem jag sku ha som far till barnet nu när Danne inte ville mera, så då var Patrik här mitt i allt.. hmm..
Kom fram till Nynäshamn, å då visade det sig att Danne hade lämnat mig just när vi höll på att planera förlovning och bröllop.. såg mig själv i en hemsk brudutstyrsel när jag stod å höll i ringarna..
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mera, men fy fan va hemskt det var.. så kastade mig över Danne när jag till slut vaknade å han försäkrade mig om att det bara var ännu en mardröm..
Varför ska jag måsta drömma nästan bara mardrömmar nuförtiden?? Det måste ju ha med graviditeten att göra!!
Har i alla fall hunnit med mycket idag.. va till rådgivningen i morse.. Mini-Åbbe mår bara bra.. hjärtat slog 155 slag/minut å mitt hb va lite sämre än förut vilket jag har känt på mig i och med att jag e konstant trött.. så fick lov att börja käka järntabletter..
Sen var jag via Transmar och pratade me Danne för att sedan fara vidare till kiropraktorn.. det har aldrig gjort så ont som det gjorde den här gången.. fy fan säger jag bara.. tårarna riktigt brände bakom ögonlocken!!
Fixade Dannes armband som han har lyckats göra sönder å sen var jag till Alandiabolagen och fixade försäkring till Mini-Åbbe..
Å nu har jag just slängt ihop en kladdkaka för att fira att jag bara har gått upp 3 kilo på dom här 4½ månaderna.. =)
Pusshejses

lista

Stänger du av mobilen när du sover?
Nej.. men e jag ledig har jag den alltid på ljudlös..

Vem såg dig senast naken?
Danne

Hur såg du ut på högstadiet?
hemsk klädstil, såg ut som en kille men me låååångt hår som mest såg ut som en gardin..

Hur kommer du se ut om tjugo år?
Antagligen rätt tjock å rynkig

Hur var du på dagis?

Lillgammal.. va mycket inne på småbarnsavdelningen och hjälpte dom små barnen..


Hur är du att ha som arbetskamrat?

hmm.. jag jobbar ju oftast i alla fall.. lite bitter kanske.. =P

Har du celluliter?

Inga som jag har hittat i alla fall..

Biter du på naglarna?

Inte ofta.. men har jag nån flärp så biter jag bort den å har jag nagellack på har jag fingrarna i munnen konstant men inte annars.. =P

Har du något handikapp?
Tvångstankar.

Är du rädd för att få hängbröst?

Ja!!!!

Tror du gud är en man eller kvinna?

Man

Svär du?

åtminstone ett svärdord i varje mening jag uttalar

Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Sist jag stötte på dom sa jag: nej tack jag är muslim.. då fick dom ganska bråttom att gå iväg..

Hur homo är du på en skala 1-10?
1 då.. tjejer kan ju va snygga, men att behöva pilla eller utföra nåt annat ger mig kväljningar..

Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?

pasta me ostsås

Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?

Just nu nånting me köttfärs.. men annars typ lökgratäng, löksoppa, lever

Har du  blivit arresterad?
Nej

Ljuger du?

vita lögner kan va bra att ha men inte för ofta..

Har du kysst en polis?
nej jag e livrädd för poliser

Är du rädd för securitasvakter?
nää dom e bara stora på sig men riktiga fjantar egentligen

Har du någonting att dölja?
ööh.. inte va jag kan komma på nu..

Vad har du på din nyckelknippa?

väldigt många nycklar.. nyckelband från puma.. aerosmith-hänge..

Är du / har du varit gift?

Nej

Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Helst inte, men han har hämtat mig så många gånger så jo..

Kan du laga cyklar?

Nej.. kan inte ens fylla på luft i däcken.. eller jag vågar inte ifall dom sku sprängas..

Kan du fixa med bilar?

Njaa..

Brukar du köra om?

Jo om det inte kommer nån i möte.. men sitter alltid me hjärtat i halsgropen när jag kör om..

Vet du hur man frostar av en frys?
Nej

Vilken serie skulle du helst leva i?
tv-serie?? Sex and the city.. 

Kan du baka bröd?
Nej..


RSS 2.0